Bejelentkezés

Regisztráció

Ha még nem vagy tagja rendszerünknek!


Takách Dániel
ötletgazda, tulajdonos, marketing Robin Hood
"Információ dömpingben élünk. Átlagos, sekélyes üzenetek ezrei érnek el minket nap mint nap, és megtanultunk védekezni ellenük. Nem fogadom már be az üzeneteket. Nem figyelek. Köszönöm szépen, nem figyelek."

Egy sikerre ítélt üzletről izgalmas, tabuk nélküli oknyomozó beszélgetés Schlingloff Sándorral, a marketing hazai nagyágyújával. Sándor elmondja, hogy amire készülünk, miért nem követi, hanem alakítja a piacot és miért lesz egy végső, megsemmisítő, kiheverhetetlen csapás a hagyományos szórólapok világára.

Részlet a beszélgetésből:


Schlingloff Sándor
marketing expert
"Egy üzlet kicsiben indul, de ahogy terjed, néhány hónapon, néhány éven belül nagyon tekintélyes piaci szereplővé válhat valami, ami egyetlenegy emberből indult ki. Belőlem, belőled vagy bárkiből aki hallgatja ezt a felvételt. Egy ezer fős kis piacot megszervezni rendkívül egyszerű. Azt gondolom, hogy akik komolyan belekezdenek egy ilyenfajta piacszervezésbe, azok 10.000-es 100.000-es piacokat fognak birtokolni néhány hónapon, néhány éven belül."

Még egy részlet a beszélgetésből:

A mértéktelen és pazarló

életmódunknak hála, a világ minden táján hegyekben áll a szemét. A sokszor értelmetlen és környezetszennyező offline marketinget ezért a közösség roppant erejével online útra kell tereljük! Te, én és a barátaink.

Egyre több időt töltünk

egyre több eszközről az interneten. Az offline reklámipar ebben a környezetben olyan, mint egy rozoga repülő pilóta és szárnyak nélkül. Megállíthatatlanul zuhan és be fog csapódni. Mi pedig részesei, sőt, elindítói, motorjai leszünk a most kezdődő marketing forradalomnak. Megfogjuk a fülénél fogva a reklámipart és fenekestül felforgatjuk!

Csak egyetlen út van.

A digitális világ napjainkra az élet minden területére beszivárgott és szinte kivétel nélkül mindenhol át is vette az uralmat. Nem lehet számunkra tehát kérdés az, hogy amire most készülünk, az be fog következni. Az igazi kérdés, hogy most, az utolsó pillanatban, önszántunkból, méltósággal és erővel lépünk rá a még járatlan ösvényre, vagy úgy terelnek majd rá egy alaposan leaszfaltozott autópályára, mint a birkákat a vágóhídra. Van egy találó mondás, miszerint a jövő azoké, akik látják a lehetőségeket, mielőtt azok nyilvánvalóvá válnak.

Hogyan fog működni:

Regisztrációd után egy teljesen automata gépezetet állítunk a szolgálatodba, ami az ajánlási folyamatot, a beléptetést elvégzi helyetted. Akkor is dolgozik, amikor alszol. Minden marketinganyag amivel tudjuk segíteni a munkádat rendelkezésre áll odabenn az online irodádban.


A folyamat pedig ez:

  1. Szép sorban, mind kiragasztjuk az üzletünk közös jelképét a postaládánkra. (belépés után találsz útmutatót). Ezzel azt üzenjük a világnak, hogy nem kérünk több papír alapú szóróanyagot.

  2. Azok is így tesznek, akik az ajánlásaink révén ismerik meg ezt a nagyszerű és jelenleg a piacon egyedülálló lehetőséget. (Akár hiszed, akár nem, amiről most olvasol, a legizgalmasabb startup vállalkozások egyike.)

  3. A jelkép elterjedésével a postaládába kerülő anyagok egyre inkább visszaszorulnak

  4. A hirdetők felismerik, hogy egy hatékonyabb, gyorsabb, olcsóbb, környezetkímélőbb úton is eljuthatnak az emberekhez, aminek a végén a célközönség tárt karokkal és örömmel fogadja a neki szánt üzeneteket

  5. Egy idő után, mi, forradalmárok annyian leszünk, hogy a szórólapterjesztés megtépázott és végletekig elaggott testét egy rövid megemlékezés és főhajtás után végső nyugalomra helyezzük és átadjuk az enyészetnek.
Miért fog működni:

  1. A hirdetők éheznek a szájtátós, osztatlan figyelemre. A tiedre, a rokonaidéra, a szomszédodéra, a barátaidéra és az ő barátaiéra. Olyannyira éheznek, hogy nem sajnálják a bevételeik 10-15%-át TV reklámokra, szórólapokra, marketingre költeni. Nem fogja megállítani őket az, hogy mostantól nem a postaládádba kéred a szórólapot, hanem a FlyerNut-ra, és nem a nyomdának kell fizessenek, hanem egyenesen a te zsebedbe.

  2. Nagyon sokakat bosszant a postaládába kéretlenül és válogatás nélkül beömlő szemét. Nem csak azért, mert feladat van vele (ki kell válogatni ami érdekel és kidobni a többit... rendszerint az összest), hanem mert szennyezi a környezetet. Sok százezren fognak igent mondani egy környezetbarát szórólap terjesztési lehetőségre.

  3. Az, hogy eddig valamit ingyen csináltál (szórólap nézés) és mostantól egyszerűen pénzt kapsz érte, egy határtalanul izgalmas és nagyon vonzó ajánlat. Olyan, mintha valaki pénzt fizetne azért, hogy alszol, vagy elmész kezet mosni. Hidd el, hogy ez nem csak a te vérnyomásodat emeli meg, hanem nagyon-nagyon sok emberét.

  4. A legtöbben rengeteget dolgozunk... és ennek sosem lesz vége. Vég nélkül fogunk dolgozni, hacsak nem építünk olyan rendszereket, ahol a rendszer dolgozik helyettünk. Olyan rendszereket, ahol mások dolgoznak velünk vagy éppen helyettünk. Ha az online marketinget és a közösség erejét összekapcsoljuk, akkor valami GIGA dolog jöhet létre. Valami, ami tényleg nagy. Világ szinten többmilliós aktív adatbázis, ami megdobogtatja még a legnagyobb multik szívét is, erre mérget vehetsz.

  5. A legtöbbünket felspannol a gondolat, hogy létrehozunk valamit, ami aztán gyorsabban és nagyobbra nő, mint amennyit konkrétan dolgozunk vagy dolgoztunk érte. A karnyújtásnyira kerülő passzív jövedelem ábrándja egészen pontosan az, amit mindenki meg szeretne ragadni és ki akar használni. A passzív jövedelem az a személy, aki valamennyiünktől látatlanban is házassági ajánlatot kap, szemérmetlenül, a létező legnagyobb gyémántgyűrűvel.
Joggal kérdezed,

hogy mennyit kell fizetni ezért a hihetetlen lehetőségért? Nos, az életben semmi sincs ingyen. Sőt, a legjobb, legértékesebb dolgokért nagy árat kell fizetni. A fentieken túl viszont van itt még egy jó hír: Az a helyzet, hogy a te esetedben a környezet már megfizette az árat. Az árat, aminek köszönhetően a reklámipar évszázadokon keresztül lehetőséget kapott arra, hogy a jelenlegi méreteire nőjön és ezzel ez az üzleti lehetőség most megnyíljon mindannyiunk előtt. Az árat, ami megannyi állat- és növényfaj kipusztulásához, életterének megszűnéséhez vezetett.

Mivel az ár ki van fizetve, ezért most teljesen, végérvényesen és visszavonhatatlanul ingyenesen csatlakozhatsz a forradalmárok nagyszerű közösségéhez.

Törleszthetsz a környezetnek

kicsit abból az adósságból, amit szüleid, nagyszüleid és az ő nagyszüleik felhalmoztak. Mondd el sok év múlva a gyermekeidnek, unokáidnak, hogy már a kezdeteknél élharcosa voltál annak a forradalomnak, ami a végén falhoz állította a környezetszennyező offline reklámokat és most részben ezért vannak még zöldellő fák, sok egyedből és fajból álló változatos állatvilág és ezért lehet még ma is tiszta forrásvizet inni a hétvégi kirándulásokon.

A túlnyomó részben céltalan és pazarló

reklámanyagok megszüntetéséért teljes természetességgel jutalom jár. A legnagyobb cél és egyben a legnagyobb jutalom, hogy a környezetünkért az elvek hangoztatása és a gondolati síkon történő álmodozások helyett a szórólapok áztatta harcmezőn tehetünk valamit. Valamit, aminek a gyümölcseit már rövidtávon, közösen elkezdhetjük szüretelni. A második jutalom az ezért járó pénz. Pénz a neked eljuttatott reklámokért és pénz minden olyan embernek eljuttatott reklámért, aki a te ajánlásod által ismerte meg ezt a nagyszerű lehetőséget. Ha elég embernek szólsz, és ők sem féltik ezt a lehetőséget másoktól, élethosszig tartó, valódi passzív jövedelem részese lehetsz.

Ahogy Zsákos Bilbó

is megmondta: a leghosszabb utazás is az első lépéssel kezdődik. Az az álom, amiért valamennyien küzdünk, nem valósulhat meg, ha nem tesszük meg az első lépés után a másodikat, majd a harmadikat és nem megyünk végig az úton. A forradalom nem történik meg magától. A forradalmat csinálni kell. A közösség vasökle rácsap az asztalra és szelíden de annál határozottabb hangon hirdeti: "Most már elég" Elég abból, hogy teleszemetelik a tulajdon postaládámat és hogy a drága időmből teljesen ingyen kell áldoznom a papírok kiválogatására és elolvasására.

Indulj el! Tedd meg

az első lépést. Első sorban a környezetért, de rögtön utána magadért is. Ha eleged van a hétköznapok hajtásából, ha szeretnél kitörni a mókuskerékből, ha szeretnél valami újnak és izgalmasnak a részese lenni, habozás nélkül regisztrálj! Vedd magadhoz a belépőkártyádat, a munkakönyvedet, és vidd magaddal. Vidd el őket egészen Mordor tüzéig, és pusztítsd el őket! Majd ha végeztél, porold le az ingujjadat és segíts másoknak is megtenni ugyanezt!